3/4/08

Es repartixen en els col·legis 1.800 llibres com a part del Pla de Foment de la Lectura

• Els xiquets i xiquetes que han rebut els llibres pertanyen als cursos de tercer, quart, quint i sext de Primària de tots els col·legis d'Alzira
Durant este mes del llibre l'Ajuntament d'Alzira, junt amb la Fundació Bromera, ha organitzat una sèrie d'activitats per a fomentar la lectura entre els alzirenys i alzirenye. A més del programa que ha preparat per a tot el mes d'abril, s'han repartit 1.800 llibres per tots els col·legis de la ciutat para d'esta manera animar als més xicotets que disfruten de la lectura.

El repartiment dels 1.800 llibres, que ha finalitzat hui en dia del llibre infantil i juvenil, s'ha destinat als alumnes i alumnes de tercer, quart, quint i sext de Primària de tots els centres escolars d'Alzira.

Estos llibres consten d'una guia didàctica amb propostes d'activitats a realitzar, un conte de Teresa Broseta i una sèrie d'activitats posteriors a finalitzar la lectura del conte. Segons té previst la Fundació Bromera l'autor del conte en valencià, que enguany ha correspost a Teresa Broseta, variarà cada any encara que continuarà mantenint la constant de fer referència d'alguna manera a Andersen, un dels autors de contes per a xiquets més conegut mundialment.

tret de www.alzira.es

No hay comentarios: